Project › Het Clownshuis Op Wielen Mobiel

0.3%
2
Mensen steunen dit project
€ 80,00
opgehaald van de € 27.000,00
Flexibele Financiering
0
Dagen te gaan
Line Van Wassenhoven
  • Het Clownshuis
  • Blankenberge, BE
  • Het Clownshuis is een vzw voor langdurig zieke kinderen. Wij bezoeken als clown kinderen die thuis verblijven. Wij skypen ook met hen en herstellen de band met hun sociaal netwerk door hun klas een gratis voorstelling over ziek zijn aan te bieden.

Beloningen

Het Clownshuis stuurt clowns naar langdurig zieke kinderen die thuis verblijven. Deze kinderen worden vaak vergeten; ze blijven steeds minder lang in het ziekenhuis maar steeds langer thuis. In het begin ontvangen ze wel nog wat bezoek en telefoontjes maar dit vervaagt snel want iedereen heeft een druk leven en uit het oog is vaak uit het hart. 7 jaar geleden werd daarom Het Clownshuis opgericht: volledig gratis skypen we met deze kinderen en bezoeken we ze thuis. Sinds 1 september 2017 rijden we ook met Gerda De Caravan naar hun klas waar we ook geheel gratis een stukje poppentheater brengen. In ruil maken de kinderen cadeautjes voor het zieke kind die dan weer persoonlijk door een clown worden geleverd. De vraag naar deze bezoekjes wordt steeds groter maar de auto die Gerda trekt is zijn laatste kilometers aan het rijden... vandaar; steun ons in de aankoop van een Clownshuismobiel!!!! Een busje die zonder problemen Gerda kan trekken en heel wat materiaal en eventueel kinderen kan vervoeren. 

wat als we het bedrag niet halen?

Ik kreeg de vraag: wat als we het bedrag niet halen? 
We zullen er alles aan doen om toch een clownsmobiel te kunnen kopen maar het zal dan eerder een rammelkar zijn ;)

Financierders

avatar
Anoniem

€ 30,00

Goede redenen om te investeren:

Je zorgt ervoor dat we blijven bestaan en we probleemloos nog heel veel langdurig zieke kinderen magische momenten kunnen bezorgen.

Aandachtspunten:

Langdurig zieke kinderen zijn eenzaam... help hen...

Welke opportuniteiten zijn er:

We bestikkeren ook onze Mobiel dus als je er graag reclame op wil...laat het ons weten, wij rijden door heel Vlaanderen...

Welke concurrentie / bedreigingen zijn er:

Geen want we zijn uniek in België.

Crofun nieuwsbrief