Projet › 'More than just a fitting'

10.4%
4
Contributeurs à ce projet
€ 1.040,00
collectés sur € 10.000,00
Financement Flexible

Korte samenvatting

Wat maakt ons zo speciaal? Wij zijn een Bridal Room dat ons eigen label heeft ingevoerd. Onder dat label zit een sublabel genaamd Elizabeth Swann by Luxe, dat alleen exclusieve jurken aanbiedt. Eens in de twee maanden komt een limited edition jurk uit onder die naam. Elizabeth Swann biedt daarnaast ook plus size modellen aan die vervolgens verhuurd kunnen worden net als de normale modellen. Met dit merk willen wij niet alleen geweldige jurken verkopen maar ook een onvergetelijke belevenis. De bruid en haar gasten moeten zich op hun gemak voelen, hun emoties zonder enig bedwang kunnen uiten.

‘’De missie van Elizabeth Swann is toekomstige bruiden een onvergetelijke ervaring te geven.‘’

Elizabeth Swann is een Bridal Room dat haar eigen label hanteert. De bruid en haar vrouwelijke gasten kunnen bij ons voor alles wat ze op die dag nodig hebben terecht. Er is daarnaast een ruime keuze aan zowel bruidsjurken (ook in plus size maten) als accessoires die gehuurd kunnen worden.. Zelf verzorgen wij de restauraties van de jurken. Een groot probleem die wij zien in de markt in België is dat er weinig variatie is op bijvoorbeeld het materiaal waar een jurk van gemaakt is of de fournituren die worden gebruikt. Daar spelen wij op in. Door onze sub label Elizabeth Swannby Luxe kunnen wij eens in de zoveel tijd een exclusieve (limited edition) jurk aanbieden. Onze instelling en de inrichting van de winkel zijn gefocust op het gemak van de bruid en haar entourage. Regio Antwerpen is een plek met veel potentieel en waar veel mogelijkheden zijn. Deze stad hebben we gekozen omdat er een grote variatie van classes is. Het doel is om van onze passie een succesformule te maken.

De belangrijkste ontwikkelingen en trends binnen de markt van de bruidssector zijn de mogelijkheden voor verhuur en een jurk op maat te laten maken. Elke bruid wil er mooi uitzien op haar speciale dag maar niet iedereen heeft er het budget voor. Dan komt het verhuren van pas. De Bridal accounts op Instagram komen steeds vaker voor. Dat zijn de trendsetters in de mark. Daar zien toekomstige bruiden de jurk van hun dromen, die ze gewoonweg moeten hebben. Wij bieden de optie om een jurk naar wens en op maat te maken. Mensen gaan steeds vaker op zoek naar manieren voor geestelijk en lichamelijk welzijn; er mooi uit willen zien en zich goed willen voelen.

Werkwijze

Graag zouden wij onze klanten meer willen bieden dan al onze con collega’s op de markt aanwezig. Vandaar onze motto ‘More than just a fitting’. Dat is waar wij in geloven en wat wij doen.

Al bij het eerste contact proberen wij de bruid en haar entourage op hun gemak te stellen door ze wat te drinken aan te bieden en daarbij iets lekkers. Wij weten namelijk hoe stressvol zo’n periode kan zijn. Vervolgens gaan wij een luchtig gesprek aan. Wij stellen dan een aantal vragen zoals, hoe je je partner hebt leren kennen, op welke locatie de bruiloft gaat zijn en wat het thema van de bruiloft is. Op deze manier kunnen wij al een beeld vormen van welke jurk het beste bij haar zou passen. Op basis van die informatie vallen er al een aantal jurken af. Door ervaring en talent op gebied van mensen inschatten weten wij al wat bij een bruid het beste past. Daarbij kijken wij niet naar haar convectiemaat maar juist naar de lichaamsvormen. Er wordt altijd rekening gehouden met het budget. Wij laten nooit een jurk zien dat boven het budget gaat zonder toestemming. Natuurlijk vragen wij wat de wensen en voorkeuren van onze bruiden zijn. Toch kunnen wij vaststellen dat de meeste klanten met de jurk naar buiten gaan die wij als eerste hebben voorgesteld. De bruid mag bij ons passen totdat ze erbij neervalt. Niks is te zwaar voor ons. Wij binden onze klanten niet aan een tijdslimiet. Dit hebben wij gaande weg geleerd door de ervaringen van onze klanten.

Aangezien wij bruidsjurken op ambachtelijke wijze op maat maken met veel liefde en passie gebeurt het vaak dat de dames de rok van de ene jurk kiezen en willen matchen met de bovenkant van een andere jurk. Mixen en Matchen kan dus ook. Maar dat sluit niet het feit uit dat wij zelfs een volledige jurk geheel op maat en naar wens kunnen maken. Wij hebben een uitgebreide collectie hoofdaccessoires en sluiers. De sluiers worden op de trouwjurken afgestemd. Daarbij krijg je ook advies over welk kapsel en make up look bij de jurk het beste passen. Hiervoor zijn wij leuke samenwerkingen met kappers, make up artiesten, fotograven, juweliers en nog veel meer aangegaan, waarbij je fijne kortingen kunt krijgen.

Doel van Crowdfunding

Met onze eerste collectie hebben wij kunnen aftasten wat de markt nodig heeft, wat er niet op de markt aanwezig is, en meest belangrijke, wat onze klanten willen. Inzichten zijn verzameld, de analyse is gemaakt. Met deze Crowdfunding inzameling willen wij die brug verkleinen.

Door te veel commerciële trouwjurken is het moeilijk om onderscheid te maken. Wij willen een geheel nieuwe collectie met de meest fantastische stoffen naar voren brengen met daarbij twee toffe nieuwe concepten. Een lookbook zo ontworpen dat elke type vrouw zichzelf daarin terug kan vinden. Of het nou gaat om de lichaamsbouw of trouwlocatie. Een boek dat je opent voordat de consultatie begint. Je bladert erin en ziet een photoshoot bijvoorbeeld op een strand. Jij had jezelf ook altijd al op een strand zien trouwen. De jurken zijn perfect afgestemd op de locatie en lichaamsbouw. De keuze is dan vrij makkelijk en snel gemaakt. Waardoor er weer wat stress wordt afgenomen bij de dame in kwestie. Ook willen wij het verhuren van trouwjurken meer gaan promoten. Elke dame hoort te trouwen in haar droomjurk, ongeacht het budget.

Aucune mise à jour

Investisseurs

avatar
Anonyme

€ 20,00
€ 500,00

Ik wens jullie aller beste toe. pracht project dat ambacht ondersteund. chapeau!

crofun newsletter