Projet › Educatief escape-spel voor het onderwijs

Over het project

Questt biedt een unieke Escape Room-ervaring voor scholen aan. Wij verhuren koffers boordevol spannende verhalen waarmee klanten een alternatieve leeromgeving kunnen creëren in de klas. Onze Edubox geeft de mogelijkheid om gepersonaliseerde elementen te verwerken in een vaststaand plot. Hierdoor wordt elke box uniek uitgewerkt voor het verhaal dat u wil vertellen.

Wilt u, uw leerlingen op een andere manier laten kennis maken met leerstof? Of verwerkt u liever schoolprojecten rond pestgedrag of druggebruik in uw Edubox? Wij gaan maar al te graag aan de slag met uw input!

De Edubox werkt als volgt: u geeft ons aan welke leerstof/thema's u wenst te behandelen in de klas. Wij gebruiken al deze informatie, denken leuke opdrachten uit en passen deze in het spannend verhaal. De leerlingen krijgen te maken met een onrustwekkende verdwijning en moeten het mysterie ontrafelen. Door steeds opnieuw oefeningen, raadsels en rekensommen correct op te lossen krijgen ze meer en meer inzicht in het verhaal. 

We focussen ons momenteel op leerkrachten van het 5e en 6e leerjaar en 1e en 2e middelbaar. Toch staan we op termijn open om onze doelgroep uit te breiden! 

Waarvoor dient het bedrag?

Met het verzamelde bedrag willen we graag een stapje verder zetten in de realisatie van onze ondernemersdroom! De crowdfunding dient ter ondersteuning van ons startkapitaal. Daarnaast willen we ook investeren in kwalitatief materiaal om de Edubox mee uit te rusten. Dit gaat onder andere over de aankoop van een VR-bril. Hiermee integreren we technologie in ons concept en verhogen we de unieke beleving van schoolkinderen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn studenten aan Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en volgen de opleiding KMO-Management. Edubox vormt ons uitgewerkt eindproject voor het vak Business-Trajct. Door enkele weken hier intensief rond te werken, hebben we de smaak helemaal te pakken! We zijn ontzettend gedreven om dit verder uit te bouwen. 

Bedankt voor uw tijd om dit even te lezen! Bekijk zeker nog eens onze facebook- en/of instagrampagina!

Investisseurs

avatar
Anonyme

€ 25,00

avatar
Anonyme

€ 5,00

avatar
Anonyme

€ 25,00

avatar
Anonyme

€ 125,00

avatar
Anonyme

avatar
Anonyme

€ 25,00

avatar
Anonyme

avatar
Anonyme

€ 15,00

avatar
Anonyme

€ 50,00

Les bonnes raisons d'investir

We bieden een uniek concept aan om leerplannen alternatief in te verwerken. Studenten ontdekken de leerstof vanuit een ander perspectief.

Points d'attention

Naast al de materiële bestedingen is het van groot belang om te investeren in de bescherming van ons idee.

Opportunités

Dankzij de aankoop van een VR-bril kunnen we meer technologie integreren in de Edubox. Dit onderscheidt ons van eventuele concurrenten.

Quels-sont les concurrents et quelles-sont les menaces

Momenteel zijn er nog geen echte marktconcurrenten in België, juist daarom is het voor ons hoog tijd om nu te investeren in ons project.

crofun newsletter