37.86%
31
People funded this project
€ 1.325,00
funded of € 3.500,00
Flexible Funding
0
Days to go
Leen Rååts

Rewards

De vloedlijn of het vloedmerk geeft de lijn aan tot waar het water bij de laatste vloed reikte. Wie langs de vloedlijn wandelt, doet de mooiste ontdekkingen: zeewier, schelpen, schatten uit verre landen, afval. Alles wat we aan de zee geven, komt naar ons terug. De zee geeft en neemt. Zonder oordelen.
 
In de elf verhalen van deze bundel zwerven we als strandjutters langs de vloedlijn. Naast ons lopen mensen die iets verloren in de golven. Een vriend, een moeder, hun thuis, zichzelf. Sommigen vinden hun kostbaarste bezit terug, anderen vinden een manier om verder te gaan, ook nadat de zee hun voetsporen uitwiste.

Ik geef deze bundel in eigen beheer uit. Daarmee ben ik niet aan mijn proefstuk toe: ik gaf al verschillende boeken uit. Mijn laatste boek, het natuurdoeboek Woudapen, werd mogelijk dankzij 72 enthousiaste crowdfunders. Het is heerljk om op deze manier samen een project mogelijk te maken en heel wat mensen te bereiken en gelukkig te maken.

Ik = Leen Raats. Schrijver, copywriter en dromer. Ik droom van een wereld vol mooie, hartverwarmende verhalen, waarin mensen zich herkennen en die je het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat, dat je overal over kan praten, dat er altijd een reden is om verder te gaan.

Ik lanceer 'Vloedlijn' op zaterdag 7 april in Hasselt. Iedereen is van harte welkom, maar je moet je wel even op voorhand inschrijven via www.leenraats.be - Crowdfunders die zich inschrijven voor de lancering, ontvangen hun boeken die dag van mij persoonlijk, de anderen krijgen ze kort na de boeklancering thuis opgestuurd.

Funders

avatar
Anonymous

€ 25,00

Bijdragen van Anja Heymans en Ronny Kunst

avatar
Anonymous

€ 25,00

Bijdrage van Lydia Schraepen

€ 40,00

Heel veel succes met je project. Ik volg je golven van op het strand.

€ 50,00

Na 'Woudapen' nu ook met plezier mijn steentje (of is het een schelpje) bijdragen voor 'Vloedlijn'. Straffe madammen unite!

€ 40,00

Omdat je beleving, inzicht en inzet het verdienen! Topmadam xxx

€ 25,00

Ik ben benieuwd naar de bundel! De dichtbundels heb ik al en die smaken naar meer.

€ 50,00

Veel succes met het nieuwe boek avontuur

avatar
Anonymous

€ 25,00

omdat het lezen van 'Barst' voor mij op een sombere dag nog de zon kon laten verschijnen.

avatar
Anonymous

€ 25,00

Bijdrage van Monika Macken.

avatar
Anonymous

avatar
Anonymous

€ 50,00

Veel succes met je schrijverspassie en dank voor de fijne samenwerking. Roland

crofun newsletter