STRIJD MEE TEGEN HONGER EN VOEDSELVERSPILLING

Met de vzw Streekproducten Vlaams-Brabant bevorderen, professionaliseren en vermarkten wij de Vlaams-Brabantse streekproducten onder het motto 'Straffe Streek'. 

We willen graag tonen dat we niet alleen een straffe maar ook een zeer warme streek zijn. Daarom zullen, van 15 november tot 15 december, verschillende streekproducenten en streekhoekjes een collectebus op hun toonbank zetten om geld in te zamelen voor de Voedselbanken. Geraak je echter niet in een deelnemend verkooppunt? Geen nood, je kan ook online je steentje bijdragen door via dit kanaal een vrije bijdrage te storten.

Nog steeds niet overtuigd? We doen er nog een schepje bovenop dan!
Tijdens de Warmste Week gaat het Straffe Streek Team vanuit Leuven naar Domein Puyenbroeck trekken om het verzamelde geld uit de collectebussen in de vorm van een cheque af te geven tijdens de live-uitzending. Deze tocht van 85km zal gedeeltelijk met de fiets (55km) en gedeeltelijk te voet (30km) gebeuren. Je kan dus wel spreken van een dubbele warmathon. We zullen die calvarietocht door wind, regen en misschien zelfs sneeuw op 20 december ondernemen. Volg ons op facebook om die tocht live mee te maken. Aanmoedigen mag altijd, sponsoren is nog beter!

We hebben bovendien ook nog 100 kalenders veil voor iedereen die een minimum bijdrage van 50 € stort, 100 draagzakken voor iedereen die 25 € stort en uiteraard krijgt iedereen die vanaf 10 € een bijdrage doet een mooie en originele bedankingsmail van het ganse Straffe Streek Team.

 

No updates yet.

Funders

€ 25,00

Veel succes met de tocht ! Jan Verlinden

€ 50,00

Knappe actie! Succes met jullie tocht richting domein Puyenbroeck

€ 21,25

25 cent per km, maar ik ben ervan overtuigd dat jullie het halen! Veel succes!

avatar
Anonymous

€ 25,00

Wij steunen deze actie graag! Heel fijn dat jullie dit organiseren!

avatar
Anonymous

€ 25,00

avatar
Anonymous

€ 25,00

Goed bezig! Leuke actie

avatar
Anonymous

€ 25,00

Leading by example! Succes aan het ganse team ;)

crofun newsletter