Project › Danszaal iDance Belgium vzw

iDance Belgium vzw heeft al jaren een probleem om geschikte danslocaties te vinden om hun danslessen aan te bieden op een veilige, kwalitatieve manier. Daarom heeft de vzw beslist om een eigen zaal te bouwen. Een danszaal om Oud-Turnhout en omstreken aan het dansen te krijgen, jong en oud. In een veilige, geschikte dansomgeving.

De gemeente Oud-Turnhout stelt hun gronden ter beschikking en de vzw staat in voor de bouw van de danszaal. De haalbaarheid van dit project is reeds door experten mee berekend maar extra middelen zijn nog steeds nodig om dit project mee te ondersteunen. Er is nood aan een geschikte danslocatie in de Noorderkempen.

In deze danszaal zullen alle dansstijlen aangeboden worden en het bouw is volledig aangepast om ook de G-sporters aan het dansen te krijgen. Alles lesgevers zijn gediplomeerd en enorm toegewijd om professionele lessen aan jong en oud aan te bieden. 

Om te dansen heb je veel ruimte die akoestisch in orde is, een professionele muziekinstallatie, een kwalitatieve dansvloer (parket) nodig en dat kost natuurlijk veel geld.

Dus specifiek starten wij dit op om onze parket (€40000) en onze muziekinstallatie (€10000) te bekostigen.

Wij willen alvast iedereen danken die ons in dit project steunt!

Team iDance vzw

Funders

avatar
Anonymous

€ 100,00

Veel succes!

avatar
Anonymous

€ 100,00

Uit DANK voor alle goede raad afgelopen jaren, het steeds klaarstaan om te helpen EN uit enorm veel RESPECT! Veel succes met dit project!

avatar
Anonymous

€ 10,00

avatar
Anonymous

€ 15,00

Reasons to invest

Dans aanbieden in een geschikte ruimte, op een geschikte dansvloer. Er zijn grote tekorten aan geschikte danszalen die dan ook nog eens aangepast zijn om rolstoeldansen en G sport aan te bieden.

Focus points

De danssport is gezond voor zowel jong als oud, vandaar dat het project zo interessant is. Er is heel veel vraag naar geschikte dansruimtes.

Opportunities

Er is heel veel vraag naar geschikte dansruimtes en dat kunnen wij dan aanbieden. Iedereen kan het, het houdt je jong en gezond.
Aan aangepaste lessen met geschikte accommodatie voor G-sporters is veel nood, dit kunnen wij bieden in dit project.

Competitors and threats

Er zijn in de Kempen heel wat dansclubs maar deze zijn geen concurrentie voor elkaar. Zij werken samen.

crofun newsletter